Αρχική Σελίδα

Διαδικτυακός τόπος του 1ου ΕΚ Αθηνών

Ποιοι Είμαστε

Καλώς ήρθατε στο νέο Διαδικτυακό τόπο του 1ου ΕΚ Αθηνών.

Το κεντρικό κτήριο του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αθηνών βρίσκεται στην οδό Νέστου 4 στους Αμπελόκηπους.

Αποτελεί σχολική μονάδα που ανήκει στη Β’Θμια Εκπαίδευση της Α’ Αθήνας και υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Διαθέτει άρτιες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και εργαστήρια και από το 2010 στεγάζεται σε σύγχρονο κτήριο η θέση του οποίου προσφέρει εύκολη πρόσβαση από όλα τα μέρη της Αττικής.

Σκοπός & Στόχοι

Σκοπός μας είναι, αφενός η εξυπηρέτηση των αναγκών των μαθητών και των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων οι οποίες εξυπηρετούνται από το 1ο ΕΚ Αθηνών σε όλα τα μαθήματα που απαιτούν εργαστηριακό εξοπλισμό, αφετέρου όμως και η κάλυψη σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας της Α’ Αθήνας. Ο στόχος της διοίκησης και των εκπαιδευτικών μας είναι να επιτυγχάνονται αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διεπαφή της ιστοσελίδας

Ο νέος μας ιστότοπος ελπίζουμε να προσφέρει, νέους και πιο ευέλικτους τρόπους διεπαφής και επικοινωνίας,  με τους μαθητές και τους κηδεμόνες τους, με το προσωπικό των μονάδων μας αλλά και την υπόλοιπη εκπαιδευτική κοινότητα, σε θέματα, ενημέρωσης, διαμοιρασμού εκπαιδευτικού υλικού, ανταλλαγής ιδεών και απόψεων,  αλλά και ανάδειξης και προβολής του έργου και των δραστηριοτήτων του έμψυχου δυναμικού του σχολείου μας.

Καλή πλοήγηση !!!

Comments are closed.